Om oss

Tynset smådyrkontor er en hyggelig liten klinikk. Vi er lett tilgjengelig på industriområdet på Tynset. Vi tilbyr varierte tjenester og har en liten butikk med godt utvalg av kvalitetsvarer.

Ansatte ved smådyrkontoret holder seg oppdatert ved å delta på kurs og samlinger hvert år, i regi av DNV, særforeninger eller andre aktører. Medlem i Den Norske Veterinærforening.

Vi vil alltid gjøre vårt beste for å ta vare på deg og dyret ditt, og alle skal føle seg trygge og godt i varetatt.

Ta gjerne kontakt hvis du har noen spørsmål.

 

 

Mari Helgesen

Daglig leder, veterinær

Utdannet ved Oslo veterinærhøgskole. Tidligere jobbet ved Evidensia Groruddalen Dyreklinikk og Evidensia Bærum/Kolsås Dyreklinikk. Har brukt noe av tiden i de første årene etter oppstart ved Tynset smådyrkontor til å delta på ulike kurs, bl.a Accesia tannkurs i Sverige og JFA sine to ultralydkurs. Hjemme har hun hunden Bror, en lykkelig vorsteh som alltid er klar for en tur.

 

Silje Schärer

Veterinær

Utdannet ved Szent Istvan University i Budapest, Ungarn. Tidligere jobbet ved Evidensia Tromsø Veterinærsenter. Også utdannet innen biologi ved universitetet i Tromsø, og ferdig agronom ved Storsteigen våren 2020. Bor på Kvikne og har en gjeng med charolaisedyr å holde styr på. Deltar også i den kommunale vaktordningen for Tolga og Os kommune.

 

Suniva Dalseg

Veterinær

Utdannet ved Oslo veterinærhøgskole. Har under studiene jobbet ved akuttvakta hos Evidensia Oslo dyresykehus og ved Veterinærvakta i Fron. Jobbet i sommer som stordyrveterinær i Tolga og Os kommune. Har hunden Fia, en liten og søt elghund på 7 mnd.

 

Elin Grindvoll Gransletten

Assistent

Ble ansatt ved smådyrkontoret i 2014. Har stort engasjement for alle dyrene som kommer til oss. Faglig interessert og nylig deltatt på akuttmedisinkurs. Utdannet barne- og ungdomsarbeider og har fagbrev i hestefaget fra Skauen ridesenter i Stokke. Har hunden Jackie hjemme, i tillegg til hele 5 hester.

 

Irene Dorthea Røst

Assistent

Jobbet ved smådyrkontoret siden 2012 og kjenner kontoret best av alle. Har allsidig bakgrunn fra flere yrker. Sørger for at alt er i skjønneste orden og tar godt vare på alle som kommer innenfor dørene hos oss. Brenner for å holde kontoret i orden, og starter opp med utdanning veterinærsekretær i 2020.

 

Portrettbilder: Jon Schärer