Om oss

Tynset smådyrkontor er en hyggelig liten klinikk. Vi er lett tilgjengelig på industriområdet på Tynset. Vi tilbyr varierte tjenester og har en liten butikk med godt utvalg av kvalitetsvarer.

Ansatte ved smådyrkontoret holder seg oppdatert ved å delta på kurs og samlinger hvert år, i regi av DNV, særforeninger eller andre aktører. Medlem i Den Norske Veterinærforening.

Vi vil alltid gjøre vårt beste for å ta vare på deg og dyret ditt, og alle skal føle seg trygge og godt i varetatt.

Ta gjerne kontakt hvis du har noen spørsmål.

Vi har ledige stillinger for veterinærer, ta kontakt. 

 

 

Mari Helgesen

Daglig leder, veterinær

Utdannet ved Oslo veterinærhøgskole. Tidligere jobbet ved Evidensia Groruddalen Dyreklinikk og Evidensia Bærum/Kolsås Dyreklinikk. Har brukt noe av tiden i de første årene etter oppstart ved Tynset smådyrkontor til å delta på ulike kurs, bl.a Accesia tannkurs i Sverige og JFA sine to ultralydkurs. Hjemme har hun hunden Bror, en lykkelig vorsteh som alltid er klar for en tur.

 

Elin Grindvoll Gransletten

Assistent

Ble ansatt ved smådyrkontoret i 2014. Har stort engasjement for alle dyrene som kommer til oss. Faglig interessert og nylig deltatt på akuttmedisinkurs. Utdannet barne- og ungdomsarbeider og har fagbrev i hestefaget fra Skauen ridesenter i Stokke. Har hunden Ipsi hjemme, i tillegg til hele 5 hester.

 

Portrettbilder: Jon Schärer